Joulu alkaa siis pian olla täällä. Sainkin onneksi siivotuksi, huomasin vain että alkaa keittiön alakaappien ovet olla valumia täynnä. Meillä on vaniljan sävyiset kaapit ja niissä ei juuri näy kauas tahrat. Pitää siis ottaa ne kaapit projektiksi joku päivä, samalla voisi pestä ne sisältä kun ei ole tullut pestyä sitten viime helmikuun kuin keittiöremppamme valmistui :D

Alkuillasta huomasin että koko päivä on mennyt sisällä istumiseksi. Houkuttelin hellua ulos mutta yksin jouduin menemään. Tein lumilyhdyn ja laitoin kynttilöitä tavallisiin lyhtyihin. Tuntihan siellä meni ja hiki tuli! Kun tulin sisään oli kulta laittanut glögiä lämenemään ja se maistui kyllä hyvälle. Suihkun kautta sitten pääsin takaisin kanavatöiden pariin. Ihastuin siihen hommaan niin että kävin aamusta ostamassa kaksi uutta. Toinen niistä on jo puolessavälissä, sen eilen aloittamani sain valmiiksi.

Huomenna on se piparinleipomispäivä. Ihanaa! Oikeastaan sama mitä tekee kummipojan kanssa, se on aina yhtä mukavaa. Nyt menen laittamaan iltapalaa ja sitten unten maille huomista odottelemaan.