En osaa nukkua.
Kuten tuossa aiemmin illalla kirjoitin, on flunssa tulossa. Olen ottanut särkylääkettä mutta uni ei silti tule, olo on niin huono. Kummallista, luulisi että kipeänä väsyttäisi.
Olen aina ollut huono nukkumaan. Nyt on taas nukahtamattomuus kausi. Tätä ennen oli aamuyönheräilyt. Voi että, se on kamalinta.
Tähän vaivaan on tietysti nukahtamislääkkeitä, mutta en mielelllään niitä ota. Varsinkaan kun huomenna pitää aamusta lähteä autoilemaan ja olo on aina melko tokkurainen nukahtamislääkkeiden jäljiltä.
Huono nukkuja olen ollut niin kauan kun jaksan muistaa. Siihen ei vain tunnu tulevan mitään tolkkua vaikka apua olen hakenut.
Olen mielenterveyskuntoutuja. Takana on monta vuotta vaikeaa masennusta ja nyt alan päästä paremmalle jaksolle taas. Lääkitys on kunnossa (vaikka yliaktiivisuus ei ollut se mitä halusin ;) ) ja mieleni hyvin kirkas. Olen onnellinen nyt kun asiat alkavat selviämään. Sain myös uutta lääkettä, sellaista joka pitäisi auttaa nukkumiseen. En ole vielä päässyt hakemaan lääkettä apteekista mutta huomenna menen kyllä. Olisi niin mukava tuntea edes muutama päivä millaista on normaali uni.
Noh, menen takaisin sänkyyn pyörimään. Piti vain välillä saada tehdä jotain muuta kuin miettiä unta, joskus se uni tulee sitten paremmin. Vaikka unesta puhumiseksihan tämä meni :)
Hyvää yötä!