Kukaan ei ole osallistunut vielä arvontaani :( Onhan tässä vielä aikaa, mutta tuntuu silti vähän ikävältä. Ei tietenkään kenekään tarvi osallistua mihinkään, jos ei halua. Ehkä sieltä vielä tulee edes yksi osallistuja, niin saan lähettää kiitokseksi tuon arkartelupakettini, jonka olen jo valmiiksi kerännyt.

Sitten hieman opiskeluasiaa. Tällä viikolla ei olekaan ollut koulua vielä, huomenna pitäisi mennä taas. En voi ymmärtää mistä tämä väsymys johtuu. Jos on rankka päivä, olen väsynyt, jos en tee mitään koko päivänä, olen väsynyt. Jos teen kaikkea pientä, mutten mitään raskasta, olen VÄSYNYT.

Ja on huono olo. Huimaa, päätä särkee, oksettaa. Niin huono olla välillä etten voi kuin maata ja silti kaikki pyörii. Päätinkin että jos tätä vielä jatkuu loppuviikon niin menen lääkäriin. Kai sitä itse tietää kun ei ole normaali olo? Tätä on jatkunut jo muutaman viikon, alussa ei niin paha ollut, mutta nyt hieman alle viikon ollut päivittäistä. Iltaa kohden paranee, mutta se ei paljon auta.

Nyt taidan köllähtää tuohon sohvalle katsomaan tuota ihanaa Pushing Daisies ohjelmaa. Se oli ihanan värinen <3

Ai niin, lauantaina vietin ihanan tyttöjenillan ystäväni A:n luona. Oli aivan mahtavaa päästä vähän purkamaan sydäntään, pois kotoa ja juoruilemaan.

Nyt hyvää yötä!