Arvonta on nyt suoritettu, voittaja on H-anna! Onneksi olkoon! Palkinto ei ole täysin vielä muotoutunut päässäni, mutta selasin kyllä blogisi läpi, joten uskon osuvani oikeaan palkinnon suhteen.

Jaana toivoi yhteenvetoa vastauksista ja paljastuksia todellisuudesta. Vastausten perusteella olen siis pitkähiuksinen, ruskeat hiukset, joskus jopa kai vaaleat. Toinen silmä vihreä, toinen sininen, silmälasit. Laihakin pitäisi olla ja tykätä kaikesta söpöstä.

Totuus ei välttämättä ole niin kaukana mielikuvista, olen nimittäin melko ahkera muuttamaan ulkonäköäni, hiusten malli ja väri muuttuvat usein, samoin pukeutuminen voi vaihdella hyvinkin laidasta laitaan. Tällä hetkellä kuitenkin olen viihtynyt jo pitemmän aikaa punaisissa, lyhyissä hiuksissa, sinisissä silmissä sekä punasankaisissa silmälaiseissani. Ja kyllä, kaikesta ihanasta tykkään, kärsin yliromanttisen tyylitajun aiheuttamasta euforiasta ja näen kaikessa jotain söpöä ja ihanaa. Niin, tuosta solakkuudesta, olen aina ollut pyöreä, niin nytkin. Ylipainoa siis on enkä millään mittarilla ole kyllä laiha!

Mutta kiitos vastauksistanne! Ja Elli oli mukana arvonnassa osallistuttuaan ainoana edelliseen haasteeseeni.