Täällä on jos jonkinlaista haasteblogia. Tämä ei ole sellainen mutta haluaisin kierrätystä suosivana haastaa Teidät tekemään kortin/koristeen KOKONAAN sellaisesta materiaalista mitä ei alunperin ole tarkoitettu askarteluun. Eli siis voit käyttää lehtikuvia, valokuvia, kangasta, lahjapaperia, tapettia, vanhoja kortteja, ihan mitä vain mieleesi tulee. Kunhan materiaali ei ole alunperin askarteluun. Kyniä, liimaa, teippiä tms saa käyttää!

Kaikki nyt siis tutkimaan kaappien kätköjä!

Aihe on vapaa, aikaa on vuoden loppuun. Voittajaa ei ole vaan tarkoitus on vain avartaa askartelua ja käyttää entistä enemmän kierrätysmateriaalia.14.12.2008 klo 23.00
Itse sain tällaisen kortin aikaiseksi
2146383.jpg
Olihan se vähän vaikeaa.. Eikä tuosta nyt tullut mitään sinne päinkään mitä olin ajatellut. Jotta oli joku mistä aloittaa otin valmiin pohjan Jehkottaren tämän viikon haasteesta, tein siis sen mallin mukaan. Toiseksi suuri ongelmani korttien teossa; en voi tehdä korttia jos en tiedä kenelle sitä teen. Nyt siis päätin tehdä kortin ystäväni H:n lapselle.
Korttipohja on muropaketista, ykkönen on grillaustikku mikä on värjätty tussilla siniseksi ja vihreä paperi, nauha ja kuva ovat lehtileikkeitä.