2159235.jpg

Meille ei tule joulukuusta. Ei tule. Ei vaikka mikä olisi. Ja mikä tuolla meidän takaterassin nurkassa onkaan? No kuusi, ihan oikea kuusi. No, meillä ei ole koristeita koska meillä ei ole koskaan ollut kuusta. Rahatilanne on myös niin loistava että ei todellakaan ole varaa kalliita härpäkkeitä ostella. Niin siinä sitten kävi että jouduin askartelupuuhiin (mikä kamala rangaistus!). Tein koristeita joulupaperista ja vanhoista korteista. Tuossa muutama esimerkki. Huomenna tuodaan kuusi sisälle sulamaan ja sunnuntaina se koristellaan.
Mutta ei meidän päähänpistosta aiheutuneet ongelmat tähän loppuneet, ei suinkaan. Jos ei ole koskaan ollut joulukuusta niin miten ihmeessä voisi olla kuusenjalkaa? Ei sitten mitenkään. Ei meillä ainakaan. Huomenna suuntaamme sellaista ostamaan (toivottavasti kukkaron nyörit antavat sen verran periksi).
En usko että se on vielä tässä, jotain oleellista meiltä puuttuu kuitenkin.

Kortteja on nauhaani kertynyt niin paljon että tila loppui kesken. Kiitos siitä K:lle joka lähetti ei vain yhtä vaan jopa NELJÄ joulukorttia! Oli ajatellut että tulen surulliseksi jos en saa nauhaani täyteen. Ihana K <3