En ole jaksanut aikoihin kirjoitella kuulumisia. Olen ollut todella väsynyt. En voi ymmärtää mistä unta on riittänyt 10 tunnin yöunien jälkeen 3 tunnin päiväuniin. Jopa vapaapäivinä, kuten tänään. Heräsin siis kymmeneltä aamulla melkein 11 tunnin unilta, viideltä simahdin kolmeksi tunniksi ja nyt väsyttää niin ettei silmät pysy auki. Kai pitäisi mennä nukkumaan, mutta sinnittelen vielä, kultakin on ollut iltaan saakka töissä joten hieman laatuaikaa :) ja huomenna on vapaata joten voin nukkua pitkään.

Koulu on ihanaa. Raskasta, mutta ihanaa. Joitakin epämiellyttäviä henkilöitä tietysti mahtuu mukaan, mutta yritän tulla toimeen jokaisen kanssa.

Viikon päästä menen leikkaukseen. Jännittää. Mutta tiedän että kaikki menee hyvin. Tänään laitoin muutaman hakemuksen kesätyöpaikkoihin, olen jo muutamaan ehtinyt hakemaankin, mutta tässä asiassa yrittänyttä ei laiteta! Ovat niin kiven alla paikat, että paras hakea jokaiseen vähnkään mahdolliseen paikkaan.

Laitan vielä linkin pieneen kisailuuni, osallistukaa huomisen aikana! Ja voittaja (toivottavasti) saa jotain itselleen hyödyllistä!